Rätt reservdelar till din släpvagn och båttrailer

Över tid kommer vissa delar av på din vagn att bli slitna, och så småningom behöva bytas ut. För att upprätthålla produktens höga grundkvalitet förespråkar vi på Fogelsta att alltid välja originalreservdelar. Vi erbjuder ett brett utbud av tillbehör och reservdelar som alla hjälper dig att ta hand om din släpvagn på bästa sätt, och att göra den till en långsiktig investering. Säkerhet och kvalitet är viktigt för oss, och vi erbjuder reservdelar även för andra varumärken — för att du snabbt ska komma tillbaka ut på vägarna igen.

Originalreservdelar

Originalreservdelar

Hos Turab Släpvagnar hittar du originaldelar till din släpvagn. Alla reservdelar är noggrant utvalda och från ledande leverantörer — eller tillverkade av Fogelsta — för att ge en hög kvalitetsnivå även när du kompletterar och uppdaterar din släpvagn.

Hög tillgänglighet

Som underleverantör till Fogelsta har vi mer än 10.000 reservdelar, ett brett utbud av tillbehör och en mängd olika produkter till hands i Fogelstas centrallager i Jönköping. Men vi har även lång erfarenhet av andra släpvagnar där vi ser till att hitta rätt delar åt dig. Vi hjälper vi dig att hitta allt du behöver till din släpvagn – idag och i framtiden.

Hög tillgänglighet

Kontakta vår verkstad.

Behöver du hjälp med att hitta rätt reservdelar till din släpvagn? På Turab har vi lång erfarenhet av reparationer och vår verkstadspersonal finns här för att hjälpa dig.

Kontakta oss